Politica

Deputat PSD condamnat

Deputatul PSD Vlad Cosma a fost condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție la cinci ani de închisoare. Decizia magistraților nu este definitivă și poate fi atacată în termen de 10 zile. În același dosar, Mircea Cosma, fost președinte al Consiliului Județean Prahova a fost condamnat la opt ani de închisoare cu executare, omul de afaceri Răzvan Alexe la 2 ani și 6 luni de închisoare și fostul director al Direcției Patrimoniu din cadrul CJ Prahova Daniel Alixandrescu, la 6 ani de închisoare.
In sentinta s-a dispus și confiscarea unor sume de bani, astfel:
“Dispune confiscarea de la inculpatul Alexe Răzvan a sumei de 1.260.042,85 lei. Dispune confiscarea de la inculpatul Cosma Vlad Alexandru a sumei de 1.260.042,85 lei. Dispune confiscarea de la inculpatul Cosma Mircea a sumei de 1.890.064,27 lei. Dispune confiscarea de la inculpatul Alixandrescu Daniel Adrian a sumei de 130.000 lei. Dispune confiscarea de la fiecare din inculpaţii Cosma Mircea şi Alixandrescu Daniel Adrian a sumei de câte 1.816.821,49 lei”, se arată în decizia instanţei supreme.”
Cei patru au fost trimişi în judecată de Direcția Națională Anticorupție în luna aprilie a anului 2014. Vlad Cosma a fost judecat pentru trafic de influenţă, Răzvan Alexe pentru trafic de influenţă şi dare de mită iar Mircea Cosma şi Daniel Alixandrescu pentru luare de mită şi abuz în serviciu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co