Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Derbiul a răsfăţat publicul!

Derbiul sezonului 2018 a răsfăţat publicul prezent, în week end, la Hipodromul din Ploieşti.
Peste 2.000 de spectatori au asistat la cea mai importantă cursă hipică a anului. A fost un eveniment amplu, cu alergări de trap, ponei şi galop. Ceea ce a încântat oamenii cel mai mult au fost momentele oferite de doi virtuozi ai dresajului hipic.
Filimon Iordache, un cascador cu prezenţe în numeroase filme româneşti şi internaţionale, colaborator al unor nume mari ca Florin Piersic, Sergiu Nicolaescu, Jean Constantin, Amza Pelea sau Gheorghe Dinică. El a impresionat împreună cu caii săi, Sheik şi Nero, prin spectacolul oferit.
La rândul lui, Miron Bococi, un român din Sighetul Marmaţiei stabilit în Spania de 15 ani, a prezentat spectacolul cu care a impresionat în ultimii ani în toată lumea. Caii lui, Feeling, Bruce şi Talisman, au dansat, s-au rostogolit la comandă, s-au ridicat pe două picioare şi i-au respectat cuminţi fiecare comandă.
Derby-ul de Trap al României a fost dominat de favoriţi. Armăsarul Speedy Nobel şi iapa Răsfăţata s-au luptat pentru titlu. Primul, avându-l în sulky pe Gheorghe Vasile, s-a desprins pe ultima linie dreaptă şi s-a impus destul de clar, cu un avans de câţiva metri. Câştigătorul a intrat în posesia premiului în valoare de 3.240 lei, a unei superbe cupe şi a obişnuitei coroane destinată calului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co