Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Despagubiri record

Un miliard de euro este suma cerută drept despăgubiri de către părinţii copilului care a murit intoxicat cu gaze de sondă. Minorul se oprise lângă o sondă să probeze o pereche de încălţăminte primită de la o bătrână de care mama sa avea grijă. S-a intoxicat însă şi a murit. Tragedia s-a petrecut în Ariceştii Rahtivani, pe 27 februarie 2014. Cu o seară înainte minorul, în vârstă de 9 ani, a fost dat dispărut pentru că nu a mai apărut acasă. A fost găsit fără suflare la aproximativ 17 centimetri de capătul liber al unei conducte ce deriva din coloana de exploatare a unei sonde de extracţie a ţiţeiului aparţinând OMV PETROM. Compania petroliera a fost trimisa in judecata iar parintii s-au constituit parte civila.
Acum procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus trimiterea în judecată a OMV PETROM sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
Conform rechizitoriului, inhalarea gazelor de sondă a fost posibilă întrucât locul în care se aflau ventilul şi capătul derivaţiei din coloana de exploatare a sondei nu era împrejmuit şi nici semnalizat în mod corespunzător. Reprezentantii OMV au declarat pentru Agerpres ca vor colabora cu organele de urmarire penala si depun toate eforturile pentru identificarea persoanei care a deschis ventilul.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co