Actualitate

Detalii cutremurătoare după sinucidere

A ales să își pună capăt zilelor și să lase în urma sa întrebări năucitoare! Detalii cutremurătoare ies la iveală după ce un profesor de limba română din Cornu s-a sinucis, vineri seară, folosind o armă de vânătoare deținută legal. A fost găsit de tatăl său în locuința din Nistorești. Bărbatul a lăsat şi un bilet de adio, dar nu explică clar în el gestul făcut.
Mama bărbatului a povestit că fiul său ar fi fost vânat de poliţişti pentru o armă de vânătoare, dar a recunoscut că avea probleme din cauza unor eleve. Totuși, nu pentru o armă era cercetat bărbatul, ci pentru fapte cu mult mai grav.
Colegii de la şcoala din Cornu, în care profesorul Daniel Zamfira preda de mai bine de 20 de ani limba şi literatura română, au rămas șocați…
Și, totuși, poliţiştii au fost pe la şcoala unde profesorul preda pentru a pune întrebări. Mai mult, eleva care a făcut plângere nu a mai fost la ore de câteva zile. A postat, în schimb, un mesaj pe un cont de socializare în care a folosit cuvântul iubit. Cercetările continuă, cu toate că nimeni nu mai poate răspunde penal. Daniel Emil Zamfira a fost incinerat, azi-dimineață, aşa cum şi-a dorit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co