Imobiliare Valea Prahovei
Politica

Dezbatere, nu gluma

Au vrut dezbatere publică şi…au avut parte de ea! Poate că este pentru prima oară când o dezbatere publică organizată de primăria Câmpina a avut parte de o asemenea participare. Idei multe, contraziceri şi priviri pline, la un moment dat, de năduf! Cauza? Proiectul de construire a unor căi de acces către câteva proprietăţi din capătul străzii Muscel.
Şi… oamenii nu au lăsat întrebările deoparte. Aproape fiecare a venit cu o idee, cu o problemă, că, vorba aia, a fost o dezbatere publică!
 „Planurile să satisfacă pe toată lumea!” Numai că atunci când vine vorba de pământ, de cedarea anumitor parcele, pentru amenajarea de drumuri, când vine vorba despre vecinul care „a primit” cadou o bucată dintr-o stradă, lucrurile se complică.
Arhitecţii au venit să asculte şi părerile oamenilor din zona Muscel, care de mult timp au cerut administraţiei locale să fie construite drumuri de acces către loturile lor de pământ.
Numai că lucrurile s-au complicat atunci când oamenii au început să scoată tot felul de acte, de documente, care nu concordă cu cele puse la dispoziţia arhitecţilor. Beneficiarii, adică cei care locuiesc în capătul străzii Muscelului şi Consiliul Local, trebuie mulţumiţi deopotrivă.
Cei mai mulţi prezenţi la Primăria Câmpina ştiu un singur lucru: nu au acces la proprietăţile lor! Şi vor ca acest lucru să se schimbe. După prima întâlnire cu arhitecţii nu s-a schimbat mare lucru, dar, mai mult ca sigur, cele două părţi se vor mai întâlni!
httpv://www.youtube.com/watch?v=V5BUuRJDd3Q

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co