Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Diaconu a visat frumos

”A fost ca un vis frumos”. Așa a caracterizat Adrian Diaconu, fostul campion mondial la box profesionist, scurta sa vizită în România. Prilej pentru Adrian să treacă și pe la sala de box unde s-a întâlnit cu un fotograf profesionist și mare colecționar. Diaconu a semnat cu drag toate pozele în care a luptat de-a lungul carierei.
Una din legendele boxului românesc a strâns 18 ani în Canada, ca sportiv și locuitor al acestei țări. Este ofițer de securitate la baza Air Canada, patronată de românul Călin Rovinescu. Acolo viața este mult mai relaxantă și de un alt nivel.
Din păcate, susține Adrian, sportul românesc este la pământ. Sacrificiu, disciplină și bani sunt, în opinia sa, cerințele pentru ca această disciplină să revină unde a fost odată.
Adrian a venit la sală și cu băiatul său Eric. Tatăl și fiul au făcut mișcare iar seniorul spune că nu ar vrea ca juniorul să-i calce pe urme deoarece a luat el destui pumni.
Adrian Diaconu a venit în țară pentru puțin timp dar a pus mult suflet. Adina și Adrian Diaconu au devenit nașii de cununie ai cuplului Georgiana și Andrei Moroiță. Andrei este băiatul antrenorului de box Ion Moroiță și arbitru în liga a doua la fotbal. Cum Diaconu este nășit de maestrul Moroiță, a decis să întoarcă gestul și împreună cu soția au preluat statutul de părinți spirituali.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co