Actualitate

Din vară, toți pensionarii la club!

Pensionarii din Câmpina vor avea un program încărcat în această vară, plin de activități de relaxare. La 1 iulie va fi inaugurat un centru de zi care va funcționa la Căminele de la Petrol. Înițiativa îi aparține președintei Casei de Ajutor Reciproc, Ana Grigorescu, nou intrată în comitetul de organizare al deja înființatului Club al Pensionarilor.
A fost încheiat un protocol de colaborare între Clubul Pensionarilor, ce se află în subordinea primăriei, și CAR-ul Pensionarilor din Câmpina. O parte din mobilierul centrului de zi va proveni dintr-un proiect derulat la nivel local cu fonduri europene, iar restul va fi obținut prin donații ale unor societăți private.
Însă la club vor fi activități diverse, nu doar șah, table și lectură. Pe listă sunt trecute mai multe programe de divertisment și integrare socială, întâlniri de informare cu medici specialiști și petreceri ale seniorilor.
Pensionarii amatori de călătorii se pot înscrie și în diverse excursii, cu tarife pentru ei sunt reduse cu cel puțin 50%, prin subvenții de la CAR.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co