Administratie

Directorul SC Transport Urban Sinaia, demis

Directorul societății Transport Urban Sinaia, compania care administrează domeniul schiabil din stațiune, a fost revocat din funcție. Acesta a fost acuzat că nu a pus în aplicare mai multe hotărâri ale Consiliului Local Sinaia. Bogdan Fălcescu ne-a declarat vineri a prezentat un raport de activitate primăriei.
Se pare că directorul SC Transport Urban Sinaia nu a pus în funcțiune o instalație de zăpadă artificială. Vorbim despre un proiect al Primăriei Sinaia derulat din fonduri europene.
Bogdan Fălcescu este acuzat ca nu a pus în funcțiune nici noul sistem de supraveghere video pe pârtii. Consiliul Local i-a cerut acestuia și un audit financiar extern.
În locul lui Bogdan Fălescu a fost numită Alexandra Maria Floricică. Aceasta va asigura conducerea operativă a societății pe perioadă nedeterminată. Mâine deja i se va preda ștafeta.
Bogdan Fălcescu așteaptă însă să primească și documentele care au stat la baza deciziei de revocare, iar după un consult cu avocații săi este posibil să atace această hotărâre de consiliu local.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co