Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Dispariție halucinantă. Ucis, abandonat sau mâncat de animale

Un bărbat din Valea Călugărească a dispărut fără urmă de un an și patru luni, după ce a fost dat jos din autocarul care mergea în Spania și abandonat undeva, între Madrid și Barcelona. Bărbatul era din satul Rachieri și culmea, se afla în autocar cu doi veri de-ai lui, dar și cu alți opt vecini din localitate. Declarațiile martorilor sunt contradictorii, iar surorile bărbatului dispărut nu mai știu ce să creadă și ce să mai facă pentru a-l găsi. Viu sau mort, dar să-l găsească.
Reprezentanții IJP Prahova ne spun că au fost făcute demersurile pentru găsirea lui Nicolae Mâinea, dat dispărut de familie, însă fără rezultate.
Potrivit IJP Prahova, ultima comunicare făcută cu Poliția spaniolă a fost făcută în luna decembrie a anului trecut, dar fără nicio noutate. Polițiștii români susțin că este posibil ca bărbatul să fi decedat, iar cadavrul să fi fost mâncat de animale, în acest fel explicându-se și de ce nu poate fi găsit de autoritățile spaniole. Familia este însă convinsă că romii i-au luat buletinul și l-au făcut sclav în Spania, agățându-se de speranța că îl vor aduce, într-o zi, acasă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co