Actualitate

DISPARUT IN BUCEGI

Gluma proastă sau tragedie? Asta se întreabă oamenii legi și salvatorii montani din Sinaia după ce au găsit pe munte un rucsac abandonat și un bilet de adio in care autorul a scris că-i pare rău,ca nu poate explica ce i se întâmplă,dar e posedat de draci și nu a mai putut rezista,semnat Drăgan  David.Duminica o echipă formată din 15 salvamontiști și jandarmi montani a plecat în căutarea bărbatului,iar după mai multe ore de căutări salvatorii nu au găsit persoana dispărută.

Echipele de salvamontisti au luat la pas văile din abrupt din zona Vârful cu Dor,Colții lui Barbeș și Vânturiș pentru a-l găsi pe tânărul dispărut însă deocamdată, nimeni n-a reușit să-i dea de urmă.

Misiunea salvamontiştilor și a jandarmilor montani este îngreunată de zona cu teren accidentat cu săritori de 30 până la 80 de metri perete în plan vertical,iar oamenii muntelui speră să-l găsească pe tânăr în viață.

Salvamontiştii din Sinaia nu au deloc o misiune uşoară,iar cautatorii spun ca orice informaţie este bine venită pentru oamenii legii. Dacă cineva l-a văzut întâmplător pe tânăr este rugat să sune la 112 sau să se deplaseze la cel mai apropiat sediu de poliţie. Căutările vor continua si în zilele următoare în Bucegi,iar politistii au inceput o anchetă in acest caz.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co