Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Distracție și vreme frumoasă la munte

Weekend plin la munte. Mii de turiști au mers în stațiunile de pe Valea Prahovei, profitând de vremea frumoasă și neobișnuit de caldă pentru această perioadă. La Sinaia, Bușteni sau Predeal forfota a fost mare, iar pensiunile și casele de vacanță au avut un grad de ocupare semnificativ.

După vizita prin stațiuni, turiștii din Constanța cazați la o pensiune din Bușteni au revenit la obiceiurile culinare de acasă. Pentru ei, masa de prânz s-a transformat într-o adevărată expoziție culinară. Au avut de ales din preparatele din pește: borș, pește prăjit sau saramură de păstrăv cu mămăliguță și mujdei. Invitate la masă, gazdele spun că nu au putut rezista unei asemenea tentații, mai ales că bucatele au fost asezonate de un vin roșu de casă.

Și dacă nu au vrut preparate din pește, unii dintre turiști au încins grătarele cu fleici de porc și piept de pui. Aceștia au spus că la pensiuni se simt cel mai bine și aici vor reveni cu siguranță.

Proprietarii de pensiuni spun că și în următoarea perioadă, unitățile hoteliere din zonă vor fi solicitate de turiști. Vremea frumoasă și tarifele scăzute la cazare, rămân o ofertă de nerefuzat pentru amatorii de vacanțe la munte.

Și dacă tot s-au bucurat de mese copioase, un pic de mișcare nu strică, așa că turiștii au luat apoi calea muntelui.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co