Actualitate

Dornici de distractie

Statiunile de pe Valea Prahovei au fost arhipline, la sfarsitul saptamanii trecute. Ce-i drept, si vremea a tinut cu miile de turisti veniti in Sinaia sau Busteni. Odata ajunsi la munte, oamenii au plecat in drumetii, s-au plimbat cu telecabina, au luat cu asalt poienitele de la baza Bucegilor sau au incins gratarele. Si cum soare a fost din plin, turistii au stat chiar si la plaja.
Ca de fiecare data, o destinatie perfecta este Valea cerbului din Busteni. Peisajul de aici este unul de vis. Departe de forfota din oras, si de poluare, mii de oameni aleg sa vina in acest loc pitoresc, la sfarsit de saptamana. Gratarele au fost pline de mititei. Fripturi sau legume. In plus, oamenii au avut si un frigider … inedit : paraul din zona. Rulotiștii, cei care se muta in zona, cateva luni bune, se plang ca este mult praf.
După o masă copioasă, unii turisti şi-au făcut siesta la soare, încercând să prindă puţin bronz de munte. Cei care au venit cu rulota spun ca nu le lipseste nimic.
Cei care ajung aici, însă, trebuie să ştie că accesul cu maşina este taxat cu 10 lei pentru autoturisme şi 12 lei pentru microbuze sau autocare.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co