Imobiliare Valea Prahovei
Facebook

Doroftei, facut sah-mat!

Leonard Doroftei s-a relaxat la sah. Dupa ce a renuntat la conducerea Federatiei Romane de Box, “Moșu” vrea mai multa liniste. A gasit-o chiar la pub, unde a gazduit o competitie a “sportului minti”. Fostul campion mondial a intrat imediat in “ringul” tablei de sah. Si-a pus mintea la contributie impotriva lui Dragos, cel mai tanar participant. Insa cel mic s-a ridicat la inaltimea adversarului si a reusit sa-l invinga.
Sah-mat-ul lui Dragos le-a dat motive de bucurie si optimism celorlalti copii care s-au inghesuit sa-l infrunte pe Doroftei. Insa acesta a declinat, elegant, invitatia celor mici, ca participanții sa se poata concentra la table. Turneul, organizat de Constantin Țurlea, a beneficiat si de supravegherea unui arbitru international.
70 de concurenti s-au intrecut la memorialul “Emil Macarie” de sah-rapid. Piesele de pe table au fost mutate de jucatori cu rezultate in competitiile interne, internationale dar si mondiale. Competitia este profesionista, fiind inclusa in calendarul oficial al Federatiei Romane de Sah.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co