Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Două săptămâni pentru calificare

Ploieştiul este, din nou, gazda echipei naţionale de volei feminin sub 19 ani. Junioarele tricolore au început un stagiu centralizat de pregătire, înainte de participarea în ultima fază de calificare la turneul final al Campionatului European.
Partidele decisive se vor disputa la Sala „Olimpia”, în perioada 28 iunie – 2 iulie, astfel că tricolorele au două săptămâni la dispoziție să pregătească o nouă performanță.
Echipa naţională a României, pregătită de antrenoarea principală Mădălina Angelescu, ajutată de „secunzii” Alexandru Comşa şi Adrian Popescu, a obţinut calificarea în ultima rundă a preliminariilor Campionatului European, tot pe parchetul Sălii „Olimpia”, la finalul lunii aprilie. Atunci, Adelina Ungureanu și coechipierele au obținut două victorii, cu Belgia şi cu Franţa, însă au cedat cu Belarus, toate partidele încheindu-se în tiebreak. Astfel, echipa României s-a situat pe locul al treilea în clasament, cu 5 puncte, obţinând calificarea în ultima fază a preliminariilor din postura de cea mai bună formaţie de pe poziţia a treia din grupele rundei secunde.
În ultima fază a calificărilor, România va găzdui, la Ploieşti, grupa H, în care se va reîntâlni cu Belarus, urmând să se mai confrunte cu Germania şi cu Norvegia.
În prima partidă a grupei de la Ploieşti, echipa tricoloră va întâlni Germania, după care se va confrunta cu Norvegia şi va încheia cu disputa în compania Belarusului. Primele două clasate din grupă vor obţine calificarea la turneul final al Campionatului European, care va avea loc în Albania, în perioada 1-9 septembrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co