Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Drumul de legătură între DJ 156 și DN1 a fost finalizat

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a anunțat că autoritățile locale au recepționat lucrarea privind amenajarea drumului de legătură între DJ 156 și DN1.
Primarul comunei Blejoi, Adrian Dumitru, a explicat că durata mare a lucrărilor de execuție se explică prin aceea că a fost nevoie de convingerea proprietarilor din zonă să doneze terenurile aferente investiției pentru a nu greva bugetul Consiliului Județean Prahova de o sumă importantă. El a precizat că a fost vorba despre o suprafață totală de peste patru hectare de teren pe care Primăria Blejoi le-a primit cu titlu gratuit de la proprietarii din zonă.
Dumitru a mai spus că termenul de finalizare a lucrărilor era de 12 luni, însă în cele din urmă acestea au fost terminate în numai 9 luni.
Drumul are o lungime de 1.336 de metri, suprafață carosabilă fiind de 26.550 mp.
Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, primarul comunei Blejoi, Adrian Dumitru, și deputatul Rodica Paraschiv au prezentat, joi, o serie de proiecte de investiții în infrastructură derulate la nivelul județului în 2018, una dintre acestea fiind și amenajarea drumului de legătură între DJ156 și DN1, Cartier Parc Comuna Blejoi – etapa a doua.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co