Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Dublu castigator

A jucat şi a câştigat! Şi nu o dată, de două ori! Norocul, se pare, nu se dezlipeşte de Gheorghe Mănăilescu din Câmpina. A făcut o pasiune pentru această tombolă şi nu ezită să joace în fiecare săptămână. Dacă prima oară noroc i-a purtat o fetiţă, iată că de această dată norocul a stat în mânuţele unui băieţel Denis Dobre. Entuziasmat de prezenţa în studioul Valea Prahovei TV acesta a extras talonul. Ne-a ţinut în tensiune câteva momente. Eram nerăbdători să aflăm cine este câştigătorul, dar simpaticul Denis nu a reuşit din prima să arate talonul spre camera de luat vederi. După ce l-a potrivit… surpriză! Gheorghe Mănăilescu. L-am sunat să-i dăm vestea! Hohote de râs şi bucurie mare. A doua zi am mers să-i oferim cel de-al doilea televizor.
Este adevărat! Norocul poate să-ţi surâdă o singură dată sau poate să-ţi surâdă de mai multe ori. Important este cât de mult crezi în ceea ce faci, pentru că aşa cum se spune, norocul şi-l mai face şi omul cu mâna lui.
De miercuri până miercuri puteţi cumpăra ziarul Valea Prahovei. Doar cu 1 leu aveţi posibilitatea să câştigaţi un televizor. Completaţi talonul de la pagina 20 şi îl depuneţi în cutiile poştale Valea Prahovei sau la sediile redacţiilor din Sinaia, Câmpina şi Ploieşti. Şanse sunt pentru fiecare!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co