Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Echipe romanesti in Trilogia Alpilor

Eveniment inedit in statiunea Bușteni. Alpiniști români de exceptie, care si-au trecut in palmares vârfurile Eiger, Grandes Jorasses și Matterhorn din Alpi, au fost laolalta la Centrul Cultural “Aurel Stroe” din localitate, in cadrul unui eveniment de promovare a valorilor nationale.
Trei generatii de alpinisti s-au reunit si au depanat amintiri din actiunile de escaladare a ceea ce se numeste Trilogia Alpilor. Cucerirea celor trei varfuri constituie si astazi o mare provocare pentru orice alpinist.
Arădeanul Zsolt Torok a fost rasplatit pentru rezultatele obținute de-a lungul timpului, ca alpinist care a pus steagul României pe vârfuri montane cel mai greu de cucerit. A fost făcut cetățean de onoare al Bușteniului.
Alpiniștii care au reușit să escaladeze cel puțin unul dintre cei trei pereți din Alpi au primit plachete, medalii și câte un tricou tehnic „Trilogia Alpilor”. Orașul Bușteni este foarte important in acest sport, cu peste 300 de trasee de escaladă și alpinism și un eveniment de nivel mondial. Oamenii muntelui considera ca acest eveniment este important pentru promovarea Romaniei in sine.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co