Actualitate

Elevii din Ploiești care lucrează sute de vizete și le donează spitalelor din municipiu!

Gest de milioane făcut de elevii de la Colegiul Elie Radu din Ploieşti!
Echipa de robotică a colegiului coordonată de profesoara Dana Constantinescu se implică în producţia de vizete, lucrate cu ajutorul imprimantelor 3D pe care le au la dispoziţie, dar şi manual.
Sute de vizete au fost donate până acum ieri Spitalului de Pediatrie și celui Municipal din Ploieşti.
În afara celor două spitale, vizetele au mai ajuns şi la Spitalul de la Floreşti, la Spitalul Judeţean, dar şi la medicii de familie din zona de Vest a municipiului,
Alături de elevii de la “Elie Radu” sunt şi mai mulţi sponsori, care i-au ajutat cu materialele necesare producerii vizierelor, dar şi cu imprimante 3D pe care le-au pus la dispoziţia echipei.
Printre sponsorii care au sărit în ajutorul medicilor sunt şi mai mulţi consilieri locali, care doresc însă să îşi păstreze anonimatul.
“Copiii dorm în reprize, câteva ore pe noapte, pentru a menţine imprimantele 3D cât mai mult în funcţiune.”, a povestit profesoara care îi coordonează pe elevi.
În continuare, aceștia vor începe să producă şi piese pentru ventilatoarele din secţiile de Anestezie-Terapie Intensivă din spitale.
Tinerii au nevoie în continuare de sprijin, pentru a putea achiziţiona materiale necesare producţiei. Avem nevoie de materiale sau donaţii, în contul Asociaţia C.T.E.R; RO 48RZBR0000060018783288, pentru materiale.
Fiecare zi, fiecare vizieră înseamnă că un doctor, asistentă, infirmieră nu se vor îmbolnăvi şi vor putea trata pacienţi.
Împreună vom trece peste această perioadă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co