Actualitate

“Elevii și profesorii anului”

Ziua Mondială a Educaţiei este marcată în fiecare an pe 5 octombrie. Nici în Prahova această zi nu a fost ignorată, chiar dacă nu s-au ținut cursuri. La sediul Inspectoratului Școlar Prahova au fost decernate premiile pentru elevii și profesorii anului.
Prahova nu a avut doar un elev al anului ci 2. Este vorba despre Alexandra Alexiu, elevă a Colegiului Mihai Viteazu din Ploiești, care a obținut medalia de argint la olimpiada interdisciplinară de științele pământului, desfășurată în Japonia.
Elev al anului a fost desemnată și Maria Alexa Tudose, elevă în clasa a noua la Colegiul IL Caragiale din Ploiești, care a obținut aurul la balcaniada de informatică desfășurată în Macedonia.
Cu doi elevi ai anului, Prahova a avut, astfel, 5 profesori ai anului.
Este prima data când în Prahova sunt acordate două distincții de Elevul Anului.
Elevii și profesorii anului au fost premiați de către municipalitate. De semenea, în vederea susținerii performanței și excelenței în educație, Primăria Municipiului Ploiești a premiat și elevii și profesorii care au obținut premii și mențiuni la concursurile și olimpiadele naționale și internaționale, care s-au desfășurat în perioada iunie – septembrie 2016.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co