Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Emoţii pentru înscrirea la şcoală

Prima etapă a înscrierilor în clasa întâi şi pregătitoare a luat sfârşit, astăzi fiind afişate listele cu copiii din circumscripţii înscrişi

şi cu locurile rămase libere. De mâine se va desfășura cea de-a doua etapă, în care părinţii vor putea să-şi înscrie copiii la alte şcoli decât cele de circumscripţie.

Bătălia cea mai mare s-a dat pentru şcolile bune din Ploieşti, printre acestea numărându-se şi Colegiul Naţional “Jean Monnet”. În Ploieşti, prima etapă s-a dovedit a fi una a extremelor. Există şcoli, cum ar fi “Mihai Eminescu”, unde doar patru copii au fost înscrişi de către părinţi, iar altele, unde cererea este cu mult mai mare decât oferta. Această situaţie se înregistrează laşcolile de renume din oraş. Listele cu copii care vor fi înscrişi în cea de-a doua etapă vor fi afişate pe 27 martie. Cei care nu vor fi cuprinşi în niciuna dintre cele două etape vor putea să-şi înscrie copiii în etapa a treia, derulată în perioada 23-25 aprilie, şi în etapa a patra, programată în intervalul 2-9 mai.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co