Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Epuizate, dar fericite

Handbalistele junioare ale Ploieștiului sunt solicitate la maxim de senioarele din Liga Națională. Puștoaicele spun că sunt “stoarse” fizic după fiecare partidă, dar nu se plâng, deoarece fiecare meci le crește experiența și valoarea. În plus, sunt onorate pentru că au în față adversare cărora în mod normal le cer o poză sau un autograf. La finalul meciului, CSM Ploiești-U Cluj 19-34, portarul Cristina “Șosețel” Mititelu s-a îmbrățișat cu doamna profesoară Huțupan, iar Andreea Mihart continuă sportul în familie după ce tatăl său, Cornel, a jucat ani buni în Liga I fotbalistică, la Astra.
Junioarele CSM-ului s-au ținut de ardelence cât au putut, dar experiența și valoarea clujencelor a făcut diferența. Piesele grele ale Clujului, Munteanu, Laslo, Popa și pivotul Chintoan, ultimele trei sportive de lot național, au jucat puțin, în timp ce Sheiko, în tricoul Ploieștiului sezonul trecut, a fost marcatoarea partidei cu 9 goluri. De la formația pregătită de Daniel Gheorghe s-au remarcat portarul Mititelu, cu numeroase parade, interul Mihart, bună în apărare și cu câteva goluri spectaculoase, și Bianca Marin, cea mai eficientă prin cele 7 reușite. Prezentă la meci, Daciana Curtean-Balaban a văzut, împreună cu ceilalți spectatori, indiferența conducerii clubului. Junioarele meritau măcar un echipament adecvat. Jocul a fost întrerupt, de câteva ori, pentru că numerele de pe unele tricourile CSM-ului se desprindeau, fiind lipite cu leucoplast!
Pentru ploieștence urmează aproape trei săptămâni de pauză în Liga Naţională, următoarea partidă fiind programată, în weekend-ul 14-16 octombrie, la Deva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co