Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Este “război” pe semicerc

Razboinicii semicercului. Asa se autointitulează handbaliștii de la CSM Ploiești. Ei luptă pentru titlul național la juniori 1 cu Dobrogea Sud Constanța și trupele din Moldova, Bacău și Suceava. După fiecare time-out ei se mobilizează și la fel fac și în pauză cănd îi întărătă antrenorul.
Mobilizarea a funcționat iar ploieștenii s-au impus în derbiul cu constănțenii lui Dragan Adzic. După un joc spectaculos cu emoții, ratări și multe goluri. La final a urmat strigătul de bucurie.
Handbalistul Gabi Paraschiv, golgeterul meciului cu 11 goluri, spune că au preluat acest ritual de la o campioana mondială. Antrenorul Silviu Stănescu este cel care dă tonul la bucurie pentru că astfel de momente întărește psihicul jucătorilor.
Patrick Albu şi coechipierii au trecut cu 32-30 de una dintre principalele contracandidate la calificare, Dobrogea Sud Constanţa. Ei au, acum, trei victorii din tot atâtea posibile şi ocupă locul al doilea în grupă. Cu un moral-beton ei așteptă confruntările cu vecinele de clasament, LPS Suceava şi CSM Bacău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co