Imobiliare Valea Prahovei
Facebook

Europrovocare

Boxul românesc are parte de o nouă provocare. Lupta pentru găzduirea Campionatului European de tineret care se va desfășura în luna noiembrie. România este reprezentată de orașul Brăila cel care își dorește organizarea. Localitatea de la malul Dunării concurează cu orașe din țări precum Danemarca și Irlanda. Dosarul aferent a fost depus și semnat de președintele Leonard Doroftei.

Federația condusă de fostul campion mondial la profesioniști precizează că nu este implicată financiar în acest proiect. Însă Doroftei este conștient că o competiție de acest nivel face bine boxului românesc astfel că a primit aprobarea Biroului Federal. Neimplicarea Federației din punct de vedere financiar are legătură și cu faptul că în comitetul de organizare sunt persoane care sunt în conflict cu președintele.

Tot din cauza banilor, Doroftei este îngrijorat la acest început de an. “Moșu” a declarat că forul pe care îl conduce are de încasat mai mulți bani de la cluburile din țară, dar si de la alte persoane care au datorii către Federație. El speră ca respectivii să-și plăteasca restanțele, iar banii să fie folosiți și pentru îmbunătățirea condițiilor din boxul autohton.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co