Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Evenimente culturale la Busteni

Cea de-a 8-a carte a scriitoarei Maria Munteanu a fost lansata pe Valea Prahovei astazi la Colegiul „Ion Kalinderu” din statiunea Busteni. Sala de festivitati a institutiei de invatamant a fost arhiplina, iar in deschidere au luat cuvantul oameni de cultura si profesori de specialitate. Fosta profesoara de limba si literatura romana Maria Munteanu este, in prezent, doctor in dacoromanistica, preoteasa zamolsiana si scenarista. Autoarea si-a prezentat pe scurt romanul „Fiii Cerului”, de factura initiatica, a carui actiune se sfarseste in muntii Bucegi.
Lansarea celei de-a doua editii a romanului „Fiii Cerului” a deschis seria manifestarilor care vor avea loc in aceste zile in statiunea Busteni.
Atelierele mestesugaresti-aplicative se vor tine in urmatoarele doua zile in intervalul orar 10.00–20.00 in curtea Centrului Cultural. Recitalul de pian si vioara, organizat in colaborare cu Fundatia „Adriana si Martin Sternin” din Bucuresti, va avea loc sambata incepand cu orele 19.00, iar intrarea va fi gratuita. Din programul prezentat nu vor lipsi lucrari semnate de Mozart, Enescu, Brahms, Rachmaninov sau Debussy.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co