Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Excelență în servicii la Toyota

Toyota Ploiești a primit astăzi  recunoașterea Toyota Motor Europe pentru îndeplinirea Standardelor Europene în Tinichigerie – Vopsitorie. Certificarea vine ca urmare a implementării programului ”Toyota Customer Service Management ”  și a unei evaluări realizate de către Toyota Motor Europe la Toyota Ploiești, timp de un an, începând cu luna aprilie 2011.

” STRATEGIA TOYOTA PENTRU TINIGHIGERIE- VOPSITORIE  ESTE SĂ OFERE SATISFACȚIA COMPLETĂ A CLIENȚILOR SĂI ȘI PROFIT PARTENERILOR TOYOTA. STRATEGIA SE BAZEAZĂ CÂȚIVA PILONI ESENȚIALI: CEL CANTITATIV,PRIN  OFERIREA NUMĂRULUI CORECT DE REPARATORI AUTORIZAȚI TOYOTA PENTRU A SERVI CLIENȚII NOȘTRII, DAR ȘI CEL CALITATIV PRIN ASIGURAREA EFECTUĂRII REPARAȚIILOR DE CALITATE, DAR ȘI SEGMENTAREA CLIENȚILOR  ”

La nivel național, peste 6000 de mașini trec lunar prin unitățile service Toyota, peste 1400 dintre acestea necesitând reparații de tinichigerie –vopsitorie. Toți reparatorii Toyota participă și în programul european ”Complete Customer Satisfaction” ce măsoară gradul de satisfacție a clienților .

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co