Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Familia boxului

Sala de box este casă pentru mulți sportivi și nu numai. Loc de făcut teme, de mâncat, de spălat și tot ceea ce faci într-o casă. Locația de pe Bulevardul Castanilor este complexă și oferă de toate pugiliștilor. Datorită acestei situații copiii nu mai fac naveta zilnic, rămân în cantonament și scutesc niște bani. Unul dintre ei este Marian Ghinoiu, campionul României, în acest an, la categoria sa. Marian se bucură de ceea ce i se oferă și le povestește, cu mândrie, prietenilor și rudelor că mai are o casă la sala de box.
Antrenorul Titi Tudor și-a intrat de mult în pielea părintelui. Are grijă ca boxerii să aibă de toate, împreună cu colegii săi Adrian Pârlogea și Iulian Ilie. Cei trei le oferă copiilor un ajutor social, având în vedere că unii au fost luați de pe stradă, dar și sportiv, pentru cei care vor să facă o carieră în ”sportul cu mănuși”.
”Haiducii” au și responsabilități, iar acestea sunt împărțite. Boxerii trebuie să meargă la școală și să aibă rezultate în ring, iar asistații sociali fac curat și mențin ordinea peste tot.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co