Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Fără emoții în retur

Fotbaliștii Petrolului promit un retur fără emoții. Iar pentru asta sunt de ajuns un cantonament de pregătire și câteva transferuri de calitate. ,,Arma secretă” a echipei, Michel Jipa, spune că un program centralizat de pregătire este foarte important în această iarnă. Antrenorul Tavi Grigore nu-și dorește schimbări masive în lot, ci doar câțiva fotbaliști de calitate, pentru că acest grup trebuie să aibă continuitate în joc și rezultate.
Cea mai mare grijă a iernii pentru gruparea petrolistă este acordarea mărcii și a palmaresului, care să certifice că este continuatoarea tradiției. În acest sens, un consilier local a inițiat un proiect prin care toate acestea să fie cedate cu titlu gratuit către Petrolul ’52. Oficialii clubului, jucătorii dar și suporterii își doresc ca acest proiect să fie aprobat până la sfârșitul acestui an.
Formația petrolistă mai are un singur joc oficial în 2016. Sâmbătă, după prânz, Unirea Teleajen și Petrolul se vor confrunta, în faza județeană a Cupei României, la baza sportivă a lui Daniel Chiriță.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co