Sport

FCM Campina vs Asesoft Ploiesti

Mult mediatizata sosire a echipei campioane de baschet, Asesoft Ploieşti, la Sala de Sport a Colegiului Naţional Nicolae Grigorescu, a avut loc şi s-a dovedit că mulţi sunt cei care iubesc acest sport. Aşa cum era programat, la orele 18.00, autocarul echipei campioane a poposit în curtea liceului şi jucătorii s-au îndreptat către vestiare. Cât timp campionii s-au echipat au avut loc două momente: prezentarea oficială a lotului echipei de baschet a FCM Câmpina şi un meci demonstrativ, în care micuţele sportive au evoluat în faţa unui public numeros.
Apoi a urmat primul, din mai multele momente, care a ridicat sala în picioare: apariţia majoretelor pe terenul de joc.
Cu câteva minute înainte de evenimentul principal al serii, Mugurel Cristea, cel care a-a ocupat de selecţionata municipiului Câmpina se gândea la emoţiile prin care trec elevii săi şi la faptul că acest meci va fi pentru unii dintre ei… meciul vieţii.
După ce a fost prezentată echipa câmpineană a venit momentul ca şi campionii să păşească pe suprafaţa de joc. În aplauzele spectatorilor.
Şi a început meciul. Campionii naţionali, veniţi cu cei mai buni jucători din lot, au jucat la distracţie. De fapt, mai mult pentru distracţia elevilor câmpineni şi a publicului. Relaxarea jucătorilor echipei din Ploieşti a permis ca fazele frumoase să treacă cu repeziciune de la un coş la altul.
Meciul s-a terminat în aplauzele spectatorilor, care au fost mulţumiţi de spectacolul oferit de cele două echipe. Oricum, cei mai fericiţi au fost elevii care au reuşit să înscrie împotriva echipei campioane.
Virgil Guran, cel care a pus la punct detaliile întâlnirii de miercuri seară, deşi mulţumit de rezultatul final, a mai spus că este păcat că lumea cu bani nu se implică în promovarea sportului, în general. Asesoft a fost la Câmpina cu un scop, un scop care a fost atins: promovarea baschetului în rândul elevilor, în rândul celor care peste câţiva ani ar putea fi campioni naţionali.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co