Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Feriți-vă de caniculă

Canicula pune stăpânire, pe întreaga țară, iar Prahova nu face excepție. Astăzi, la Ploiesti, mercurul din termometre a depășit valoarea de 30 de grade Celsius, iar oamenii au suportat cu greu razele arzătoare ale soarelui. De mâine însă arșița va fi chiar și mai crunta: temperaturile vor trece frecvent de 35 de grade Celsius, iar indicele de confort termic va depăși pragul critic de 80.

Fântânile și locurile răcorose au fost la mare căutare astăzi, mai ales  de către ploieștenii în vârstă pe care canicula i-a prins pe drumuri.

Conștienți de riscul la care se expun, cei mai mulți dintre ei, nu au plecat de acasa fără a avea în sacosă o sticluță de apă.

Sunt și persoane care ignoră sfaturile medicilor care spun că este periculoasă expunerea la soare între orale 12.00-18.00 din cauza radiațiilor, așa că circulă în plin soare fără a avea capul acoperit cu pălării de soare sau se se hidrateze mai bine. Cei care au avut experiențe neplăcute datorită expunerii la soare sunt mai precauți, pentru că știu că în joc este viața lor.

Potrivit meteorologilor, canicula nu ne paraseste până vineri, 22 iunie, dar nu este exclus ca soarele să încingă atmosfera și în week-end.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co