Actualitate

Festival de Film Alpin la Bușteni

Festivalul de film și cultură montană vă așteaptă la Bușteni. Timp de cinci zile, prin proiecții și expoziții de fotografie montană pătrundeți într-o lume plănă de adrenalină, de o frumusețe rară.
Alpin Film Festival a fost deschis aseară, la Centrul Cultural Aurel Stroe din Bușteni, odată cu lansarea filmului Muntele e Magic, în regia Ancăi Damian. Evenimentul a fost prezentat de Irina Margareta Nistor și a precedat vernisarea expoziţiei de fotografie „Istoria cabanelor din Buşteni”. Mâine, șirul evenimentelor continuă de la ora 17.00 cu filmul „Singur pe coardă”, vineri, tot de la ora 17.00, va rula pelicula „Climbing Higher”, iar la Castelul Cantacuzino va avea loc o „Conferinţa de alpinism”. Invitați de onoare sunt alpiniștii Zsolt Torok şi Vlad Căpuşan, recent întorși dintr-o expediție în Himalaya, în care au stabilit o performanță extraordinară pentru alpinismul românesc.
Aflat la cea de-a doua ediție, Alpin Film Festival se vrea a fi o adevărată sărbătoare.
Duminică, 29 ianuarie, în ultima zi a festivalului, de ora 14.30 va rula filmul polonez „Jurek”, apoi va avea loc „Gala alpinismului”, în cadrul căreia va fi desemnat Sportivul Anului 2017.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co