Sport

Fetele, norocoasele…

Echipa de handbal feminin a Ploieștiului a avut parte de “norocul începătorului” la tragerea la sorți a Cupei EHF. CSM-ul va da, în primul tur al competiției, peste HC Neistin, din Insulele Feroe. Meciurile sunt programate pe 10-11 septembrie, în deplasare, și 17-18 noiembrie, la Sala “Olimpia”. Este posibil ca în urma unor discuții între cele două cluburi, ambele manșe să se dispute la Ploiești.

Șansa vor avea fetele și in turul doi, unde Shutska și coechipierele vor înfrunta echipa care se va clasa pe locul 4 în Grupa a 3-a preliminară de Champions League. Cel mai probabil va fi campioana Italiei, Indeco Conversano, inferioară lui Krim Mercator, din Slovenia, MKS Lublin, din Polonia și celor de la Juventa Michalovce, din Slovacia. Astfel de calcule își face și principalul Neven Hrupec. Croatul este convins că vor juca împotriva echipei italiene deoarece este greu de crezut, spune Hrupec, că Indeco va produce surpriza. Antrenorul susține că tragerea la sorți de astăzi reprezintă o șansă bună pentru fete să se apropie de grupele EHF.

Handbalistele Ploieștiului își doresc să se bată pentru calificarea în grupe și vor să profite de acest traseu favorabil. Partidele din turul 2 se vor desfășura în luna octombrie, turul la Ploiești, în 15-16 octombrie, iar revanșa peste o săptămână, în deplasare. Iar tragerea la sorţi pentru turul 3 se va face pe 25 octombrie. Meciurile se vor juca pe 12-13 noiembrie, turul şi 19-20 noiembrie, returul. Grupele EHF se vor disputa în 2017, în lunile ianuarie şi februarie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co