Actualitate

“Fii la tine-n țară la fel ca afară!”

În perioada 23-28 martie, Primăria municipiului Ploiești, Regia Autonomă de Servicii Publice și Asociația ECOTIC organizează prima ediție a campaniei “Fii la tine-n țară la fel ca afară!”.
Prin această acțiune se urmărește conștientizarea cetățenilor privind colectarea corectă a echipamentelor electronice vechi.
Ploieștenii sunt așteptați să predea pentru reciclare deșeurile de echipamente electrice și electronice pe care le dețin.
Fiecare persoană care va aduce astfel de deșeuri, care cântăresc între 20 și 39 de kilograme, va primi un tichet-cadou în valoare de 10 lei.
Pentru o cantitate cuprinsă între 40 și 59 de kilograme, valoarea tichetului este de 20 de lei, iar pentru cantități de peste 60 de kilograme, tichetul este de 30 de lei.
Oamenii care vor preda deșeuri care cântăresc între 5 și 19 kilograme vor fi înscriși automat la o tombolă cu premii constând în produse electrocasnice noi.
În perioada campaniei, vor fi deschise două puncte temporare de colectare a deșeurilor electrocasnice.
Unul va fi amplasat în zona de nord a orașului, iar celălalt în apropierea pieței centrale din Ploiești.
Cei care au deșeuri voluminoase, pot apela la numărul de telefon 0244933 , iar deșeurile vor fi ridicate de la domiciliu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co