Actualitate

Fiul vrea să urmeze exemplul tatălui

În 2011, Pompiliu Stoica promova cu Petrolul în prima ligă. La opt ani distanță, fiul său, Ianis Stoica, a debutat la gruparea ploieșteană, în amicalul cu Chindia Tărgoviște. Ianis vrea să promoveze cu Petrolul și spune că a revenit ”acasă” deoarece aici a început fotbalul. El a intrat în partea secundă a testului de la Brașov alături de alți șase juniori petroliști.
Stoican este impresionat de talentul puștilor însă el vrea și patru, cinci jucători care să intre în ”primul 11”. Antrenorul a folosit tot lotul în amicalul cu Chindia, cu excepția fundașului Sărghi și a mijlocașului Munteanu, care s-au pregătit separat.
Dămbovițenii au avut ocaziile clare în prima parte însă portarul Lungu a scos tot. În partea a doua, Cioinac a trimis mingea în bară și tot atunci fotbaliștii ambelor echipe s-au ciondănit după o intrare dură a lui Mihăescu.
La final, cei doi antrenori nu au ținut cont de acea fază urăndu-și succes în partidele oficiale.
Conducerea clubului a fost prezentă să vadă primul test, dar și pentru a semna contractele de joc cu noii fotbaliști. În această după-amiză, Petrolul a mai avut un amical cu formația de juniori Kids Tâmpa Brașov.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co