Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Foame de puncte și bani

Fotbaliștii Petrolului încearcă salvarea echipei “pe burta goală”. Din această cauză, unii jucători au părăsit deja echipa, iar alții sunt în “pragul” despărțirii. Până acum italianul Prestia și francezul Inez n-au mai suportat lipsa banilor și au plecat acasă. Românul Benga spune că fiecare trebuie să fie profesionist, să-și respecte meseria, dar îi înțelege și pe cei care aleg să renunțe.

Deși insolvența înseamnă și plata salariilor la zi, antrenorul “Jerry” Gane nu înțelege de ce s-a ajuns aici. Are antecedente nefericite cu Severin și Corona așa că nu vrea să pățească la fel și la Ploiești. Face un apel la conducerea clubului să mai plătească din restanțele financiare, dar șansele sunt mici având în vedere că patronul Dan Capra nu are bani. Chiar dacă sunt probleme mari, “Jerry” îi apreciază pe jucătorii care au rămas să lupte până la capăt.

Vestiarul Petrolului se poate goli de la o săptămână la alta având în vedere noua lege care a intrat în vigoare de astăzi. Aceasta prevede că jucătorii neplătiți de trei luni pot depune memorii la FRF să devină liberi de contract și vor avea acest statut în cel mult o lună de zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co