Actualitate

Forum de afaceri

Camera de Comerţ şi Industrie Prahova a fost, astăzi, gazda Forumului de Afaceri România-Pakistan. Acţiunea a fost organizată cu ocazia vizitei în țara noastră a unei delegaţii de afaceri pakistaneze, după ce la sfârşitul lunii septembrie a acestui an o delegație a Senatului României la care a participat şi Camera de Comerţ şi Industrie Prahova, a vizitat Pakistanul. Sectoarele de activitate şi domeniile de interes reprezentate de 17 firme pakistaneze sunt în primul rând cele de producţie şi comercializare piese de schimb şi becuri auto, hardware şi materiale de construcţii, plasă de sârmă și cosmetice. De asemenea, se pot dezvolta afaceri şi în domeniul sănătăţii, al pielăriei și al maselor plastice. « În ciuda crizei, au continuat exporturile româneşti către ţara noastră. De aceea, dorim să dezvoltaă aceste relaţii de afaceri, şi să crească şi mai mult exporturile din România în Pakistan dar şi importurile din ţara nostră la dumneavoastră«
« Scopul nostru este acela de a facilita dezvoltarea relaţiilor bilaterale între cele două ţări,. In specila în domenii ca producţie şi comercializare piese de schimb sau domeniul sănătăţiia pielărie sau mase plastice »
Pakistanul, în ciuda serioaselor probleme cu care se confruntă, poate constitui un partener real de afaceri şi o soluţie în această perioadă de criză, pentru redirecţionarea intereselor româneşti, mai ales că oficialii şi companiile din această ţară şi-au manifestat dorinţa expresă şi entuziasmul deplin de a intensifica relaţiile şi contactele cu mediul economic românesc şi în special cel prahovean.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co