Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Fotbaliști sindicaliști

Fotbaliștii Petrolului își fac singuri dreptate. Exasperați de lipsa banilor, Cobrea, Bucșa, Mișelăricu, Benga și Paolucci au mers la Liga Profesionistă pentru a propune acestui for ca din sezonul următor salariile jucătorilor din Liga I sa fie garantate din drepturile TV. Căpitanul Cobrea a spus la ieșirea din sediu că, pe liga dialogul cu oficialii LPF, au discutat și cu președintele AFAN, Emilian Hulubei, iar împreună vor să găsească și alte soluții astfel încât fotbaliștii să nu mai rămână neplătiți luni de zile.

Inițiativa lor a venit chiar în ziua în care Dan Capră a anunțat că părăsește lumea fotbalului. Într-un mesaj postat pe siteul oficial al clubului, acționarul majoritar Dan Capră susține că pleacă din fotbal la finalul acestui sezon. Șeful clubului petrolist afirmă că ceea ce se va întâmpla în ultimele trei etape nu va schimba hotărârea sa. El renunță la pachetul de acțiuni și speră ca, de această dată, să se găsească investitori care să vină cu soluții concrete.

Capră le transmite celor care vor să preia clubul că trebuie să-și arate puterea financiară în fața Administratorului Judiciar și a Comitetului Creditorilor, având în vedere că Petrolul este în insolvență. Patronul își arată recunoștința pentru jucători și membrii staff-ului tehnic, deoarece în condițiile date au arătat că sunt adevărați profesioniști. Însă nu a precizat dacă până la finele campionatului toți cei implicați la Petrolul mai au șanse să-și primească măcar o parte din restanțele financiare.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co