Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Fotbaliștii, datori suporterilor

Din păcate pentru ei, fotbaliștii Petrolului au plecat în vacanță datori către suporteri. Atmosfera de la ultimul joc din liga a 3-a a fost stricată de rezultat. Galben-albaștrii au pierdut meciul cu Popești-Leordeni, trupa lui Ciobanu primind câte un gol pe repriză. Gazdele au irosit câteva ocazii prin Arnăutu, Chindriș, Păun și astfel petroliștii nu au reușit să ofere fanilor, mulți dintre ei veniți cu copiii, nici măcar un rezultat de egalitate.
A fost o despărțire oarecum tristă și pentru căpitanul echipei, Claudiu Tudor. Decarul Petrolului și-a încheiat activitatea de fotbalist profesionist. La finalul meciului, Claudiu a primit un buchet de flori și o plachetă pentru întreaga activitate din partea lui Silviu Crângașu, președintele Asociației Județene de Fotbal.
La festivitatea de premiere au fost prezenți și alți componenți care au ajutat la renașterea clubului. Portarul Marinică și atacanții Vintilă și Stănescu au la gât medaliile de campioni. Viitorul clubului s-a făcut remarcat prin cei mai mici juniori. Îndrumați de antrenori, copiii au mers la mijlocul terenului, fiind aplaudați de cei 10.000 de oameni veniți pe arena Ilie Oană.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co