Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Fotbaliștii Petrolului vor da ultimul test înainte de decolarea spre Slovenia.

Amicalul de mâine, cu C.S. Balotești, se va disputa chiar lângă aerodromul de la Strejnicu, acolo unde avioanele își iau zborul. Cu siguranță vor mai fi jucători care ”își vor lua zborul” de la Petrolul, iar această răspundere îi aparține principalului Leo Grozavu. Antrenorul ardelean va deplasa 26 de jucători în cantonamentul sloven, dintre care trei vor fi portari.
Petroliştii au aflat numele încă unei adversare pe care o vor întâlni pe parcursul singurului stagiu al acestei veri. Este vorba despre NK Krsko, formaţie care a încheiat pe locul şapte în ultima ediţie a primului eşalon sloven, iar partida urmează să se dispute pe data de 14 iulie.
Petroliștii trebuie să-și mai găsească un partener de joc după ce amicalul din 20 iulie, cu Lokomotiva Zagreb, a fost anulat. Tot în cantonamentul de la Terme Catez, gruparea petrolistă își va afla traseul în noul sezon din liga a doua.
Țintarul oficial se va stabili pe 18 iulie, cu trei săptămâni înaintea startului. Până la revenirea în țară, gruparea petrolistă va beneficia de un teren de antrenament la standarde înalte.
Recent, suprafaţa de joc a arenei de la Brazi, acolo unde se antrenează lotul Petrolului, a intrat într-un amplu proces de refacere. Pe lângă lucrările specifice, terenul este dotat şi cu un sistem de aspersoare, astfel încât „covorul verde” să se prezinte în condiţii ireproşabile la întoarcerea „lupilor” din cantonamentul din Slovenia.
După cum se ştie, clubul petrolist a încheiat, în această primăvară, un protocol cu Rafinăria, în urma căruia echipa ploieșteană a primit acordul să folosească, cu titlu gratuit, cocheta bază sportivă „Chimia” pentru antrenamentele primei echipe, acolo unde se vor desfăşura pregătirile fotbaliștilor lui Leo Grozavu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co