Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Frăția din Cupa României

Boxul prahovean este reprezentat, mai departe, de Conpet și CS Petrolul Ploiești după ce la Clubul Sportiv Municipal haosul este continuu. Pugiliștii conpetiști au reușit noi performanţe la nivel naţional. Având o colaborare cu CSM Călăraşi, clubul ploieştean a confirmat, valoarea pugilismului prahovean, cu ocazia participării la Cupa României de tineret, desfăşurată, recent, la Piatra Neamţ. Trei sportivi ploieşteni au participat pentru duetul Conpet- Călăraşi la competiţia din orașul moldav. Și toţi elevii antrenorilor Emil Popa şi Bogdan Dobrescu au reuşit să urce pe podiumul de premiere. Mai mult decât atât, doi dintre aceştia şi-au adjudecat Cupa României, fraţii Antonio şi Mark Vişan. Acesta din urmă s-a impus în limitele categoriei 60 kilograme, după patru meciuri în patru zile consecutive, învingându-l în finală pe adversarul din Târgu Jiu.
Antonio Vişan, care a disputat trei meciuri, a ridicat, de asemenea, Cupa României, câştigând concursul la categoria 52 kg, în ultimul act trecând tot de un sportiv venit de la “Poarta Sărutului”. Pentru clubul ploieştean a punctat şi Vlad Haiduc, care, după trei victorii, a pierdut finala categoriei 69 kg, în fața lui Tayson Lubert, din Slatina, adjudecându-şi, astfel, locul al doilea.
De menţionat că şi cel de-al patrulea reprezentant al grupării ploieșteano-călărășene a urcat pe podiumul de premiere reușind să-și adjudece medalia de argint.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co