Facebook

Ganduri de Olimpiada

Andreea Chițu si Marius Ionescu sunt printre cei 12 sportivi romani calificati, pana acum, la Olimpiada din 2016. Maratonistul Ionescu, de la CSM Ploiesti, a fost chiar primul calificat la competitia care va fi gazduita de Rio de Janeiro. Fondistul sustine ca cine se va adapta mai bine la caldura orasului brazilian poate avea sanse la medalii. Proba de maraton va fi ultima din cadrul Olimpiadei, astfel ca va avea timp de acomodare dar va fi si o presiune in plus pentru atletul CSM-ului.
Judoka Andreea Chițu are un 2015 excelent: campioană europeană, câştigătoare la Jocurile Europene, vicecampioană mondială şi ocupantă a primei poziţii în clasamentul mondial la categoria „52 kg”. Chitu nu promite medalii ci doar ca se va antrena cat mai bine. Dar foarte important este sa fie sanatoasa si pregatita din punct de vedere psihic.
Cel poreclit “Piciul” are 30 de ani, este originar din Craiova si a venit la Ploiesti in urma cu trei luni. Andreea Chitu are 27 de ani si este dubla castigatoare in 2015. Este cea mai buna sportiva a CSM-ului dar si a celor de la CSA Steaua.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co