Actualitate

Garla din curte

S-au trezit cu apa până la ușa casei! Așa trăiesc mai multe familii care stau pe strada Ciocârliei din municipiul Câmpina. Acestea se confruntă cu o problemă veche de ani de zile pe care se pare că nimeni nu este interesat s-o rezolve. De câte ori plouă torențial, canalul care trece chiar prin curțile lor, se umflă și le inundă proprietățile. Acesta colectează doar apă pluvială, cel puțin în teorie, căci practic aduce cu el tot felul de mizerii.
Reprezentanții primăriei Municipiului Câmpina spun scurt pe doi că problema este în curtea… Hidro Prahova, administratorul acestui colector pluvial. De-a lungul anilor, au fost trimiși specialiști la fața locului care au constatat problema și… atât. Una dintre familiile afectate, le-a intentat proces și au reușit să obțină o rezolvare.
Până la această oră, reprezentanții Hidro Prahova nu au putut fi contactați pentru a oferi informații despre acesta situație. Localnicii de pe strada Ciocârliei s-au săturat de problemă și nu mai știu încotro să se îndrepte pentru rezolvare. Ei stau cu teamă la fiecare ploaie torențială de vară care, în 10-15 minute, are puterea să le inunde curțile, apa ajungând chiar și în case.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co