Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Gazon cu blazon

10.000 in loc de 200.000 de euro. Este economia pe care o face municipalitatea cu reabilitarea gazonului. Acesta va fi readus la viata cu costuri de 20 de ori mai mici. Firma care se ocupa de lucrari spera ca suprafata de joc sa devina impecabila dupa trei zile de operatiuni desfasurate in mai multe etape. De la fertilizarea suprafetei de joc pana la tratamentul antiparazitar. Constantin Arsene, administratorul stadionului, sustine ca pana la primul meci din play-out, organizat in Arena “Ilie Oana” pe 12 martie, suprafata de joc va fi de liga intai.

Suprafata de joc poate redeveni una si de nivelul echipei nationale a Romaniei. Este posibil ca si amicalul Romania-Spania sa fie luat in calcul avand in vedere problemele cu gazonul de pe stadionul din Cluj.

Dupa ce gazonul isi va ridica standardele, si nocturna va lumina, din nou, la capacitate maxima. Cele 11 becuri arse vor fi inlocuite, iar Clubul Sportiv Municipal, cel care administreaza stadionul, va incerca achizitionarea becurilor direct de la furnizorul principal din Olanda, pentru a evita intermediarii, dar si un pret de 460 de euro pe bec fara TVA.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co