Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Gigi Becali, vizita scurta la Busteni

Vizitator surpriza la Castelul Cantacuzino din Bușteni. Gigi Becali a ajuns in statiunea de pe Valea Prahovei si a fost asteptat chiar de primarul Emanoil Savin, la intrarea in spectaculosul edificiu.
Becali nu a fost prea incantat sa dea ochii cu presa si si-a scurtat mult vizita. La final, finațatorul Stelei a declarat că nu mai are nevoie decât de mântuire!
Becali a fost impresionat de frumusetea Castelului Cantacuzino si ii place foarte mult si orasul Busteni. Tocmai de aceea se pare ca a ales aceasta statiune ca loc in care sa-si faca o vila de vacanta.
Gigi Becali l-a întâlnit, la Bușteni, și pe Ronal Gavril, boxerul român stabilit in Las Vegas, care de doi ani face parte din echipa supercampionului Floyd Mayweather. Acesta si-a propus ca in cel mai scurt timp sa lupte pentru un titlu mondial la profesionisti si sa castige centura cu diamante.
La 28 de ani, Ronald Gavril nu a cunoscut infrangerea la profesionisti. Are in palmares 11 victorii, dintre care 9 obţinute înainte de limită. In America, la sala lui Mayweather, Gavril e antrenat de fostul campion mondial, Eddie Mustafa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co