Actualitate

Golul care merită trofeul

Golul senzaţional marcat de Robert Moldoveanu continuă să producă admirație. Mijlocașul Eric, de la Viitorul, a spus că execuția atacantului petrolist merită să concureze la Trofeul Puskas. Un titlu acordat de FIFA pentru cel mai spectaculos gol al anului. Moldoveanu este onorat de propunerea brazilianului și bucuros că ,,foarfeca” exersată la antrenamente i-a ieşit în meci.
Petrolul a avut o rundă favorabilă după ce contracandidatele la promovare, Chindia și Snagov, au pierdut. Oficialul Federației, Mihai Stoichiță, este surprins că două formații din Ilfov conduc clasamentul iar lui Lobonț, antrenorul Clujului, îi place că lupta pentru promovare este acerbă.
Petroliştii vor avea parte de un program încărcat în următoarea perioadă. Ei vor disputa trei meciuri în interval de şapte zile, două dintre acestea fiind programate în deplasare. Astfel, Petrolul va juca, mai întâi la Bacău, cu Aerostar, duminică, 7 aprilie, apoi va avea parte de un nou derbi de tradiție, pe “Ilie Oană”, cu FC Argeş, miercuri, 10 aprilie, urmând să încheie săptămâna la Oradea, cu jocul cu Luceafărul, duminică, 14 aprilie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co