Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Groapa din parcarea cu bani

Parcul auto al Ploiestiului se mareste de la o zi la alta fara sa tina cont de criza. Asa se face ca numai la sfarsitul anului trecut peste 80 de autoturisme se bateau pe un loc de parcare administrat de ADPP Ploiesti. Nici acum situatia nu este mai buna, chiar daca locuri de parcare au mai aparut. In prezent, in toate zonele din oras au fost infiintate 1.166 de astfel de locuri si sunt sanse mari, dupa cum spun autoritatile, ca altele noi sa apara.
Aceasta este situatia pe hartie pentru ca multe dintre locurile de parcare cu plata ale ADPP nu arata deloc bine, banii fiind luati fara ca aceste zone sa fie reabilitate. Este cazul parcarii din spatele Casei Sindicatelor,.
Nu se stie cand va fi modernizata aceasta parcare. Poate intr-o zi cand ADPP va strange suficient de multi bani de la ploiesteni. doar angajata ADPP care vine sa ceara taxa atesta faptul ca parcarea este in administrarea cuiva. Altfel, gropile sunt la tot pasul, bordurile prea inalte va pot distruge baia de ulei a masinii, iar liniile de demarcatie, nici nu se mai vad.
Recent, consilierii locali au aprobat tariful unic de 2 lei pentru o ora de parcare si de 1 leu pentru o jumatate de ora. Asteptam cu interes si aprobarea investitiilor in aceste parcari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co