Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Grozavu a „triat” în carne vie!

Leo Grozavu, antrenorul Petrolului, a „triat” în carne vie la testul din week-end. A împărțit lotul în galben și albaștri și i-a pus să joace sub privirile băncii tehnice, dar și a conducerii clubului. Din cei 14 jucători testați principalul petrolist a oprit doar patru. Este vorba despre portarii Isvoranu, Petrișor și jucătorii Mihai Ene și Antonio Cruceru.
Isvoranu este venit de la Chiajna, Petrișor din serie C Italia, mijlocașul Ene a revenit la Ploiești după ce fusese aici și iarna trecută, el fiind sub contract cu Viitorul lui Hagi. Iar Cruceru a fost remarcat, sezonul trecut, în tricoul celor de la Hărman.
La acest test a evoluat și Cristi Danci, mijlocașul defensiv venind de la nou-promovata Hermannstadt Sibiu. El a semnat, astăzi, un contract pe două sezoane cu gruparea ploieșteană. În aceași situație se află și un alt fotbalist experimentat, Alex Țigănașu, ultima oară la ACS Poli Timișoara, dorit în haită de principalul Grozavu.
În acest trial nu au jucat, antrenându-se separat, portarul Bolboașă și jucătorii Plămadă, Herea, Ciocâlteu, Arnăutu și Jean Theodoro Sobrinho. Acesta din urmă este un mijlocaș ofensiv care a evoluat ultima oară în Moldova, la Zimbru Chișinău. Deși a fost prezentat și la F.C. Botoșani, fotbalistul de 25 de ani a ajuns până la urmă la formația ploieșteană, cu care a semnat un contract pe trei ani de zile! Astfel, jucătorul brazilian a devenit primul străin din istoria noului Petrolul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co