Actualitate

Grozavu prezentat în ”bârlogul lupilor”

”Bine ați venit în bârlogul lupilor”. Așa stă scris deasupra intrării în sala de conferințe și reprezintă mesajul de întâmpinare a lui Leo Grozavu, antrenorul Petrolului. El a venit la conferință împreună cu președintele Vlad, după care a apărut și partenerul-finanțator Mihailovici, ei discutând câteva minute înainte de a vorbi jurnaliștilor. Grozavu a spus că a avut discuții cu echipe din prima ligă, dar, când a apărut Petrolul, au dispărut celelalte negocieri.
Numărul unu în club spune că l-au ales pe Grozavu deoarece are școala germană. Este foarte disciplinat, este de dimineața până seara la echipă și, ca într-una din reclamele cu Bobonete și Văncică, știe la orice oră unde este un prosop sau o agendă. Mihailovici l-a laudat, dar are pretenția de la antrenor să facă o echipă-avion!
Mai mult de 10 jucători trebuie să aducă Grozavu și conducerea pentru a suplini plecarea celor care au evoluat în liga a 3-a. Două nume importante vor veni la reunire, iar Mihailovici a fost tranșant în privința aducerii lui Claudiu Tudor în staff-ul echipei.
Reunirea Petrolului va avea loc mâine, de la ora 18, pe arena Ilie Oană. După o perioadă cu antrenamente în oraș, haita lui Grozavu va pleca pe 9 iulie într-un cantonament de aproape trei săptămâni în Slovenia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co