Actualitate

Handbaliști pe două fronturi

Cei mai mari handbaliști de la Clubul Sportiv Municipal Ploiești sunt implicați pe două fronturi. O dată joacă în liga secundă, acolo unde dau peste adversari mai mari și mai experimentați. Iar a doua oară evoluează în Seria B a juniorilor 1.

Și se întâmplă să înfrunte același club în competiții diferite. Runda trecută, băieții pregătiți de antrenorul-arbitru Silviu Stănescu au înfruntat echipa secundă a celor de la Dobrogea Sud Constanța. Nivelul celor două echipe s-a văzut și în scorul final, trupa antrenată de Dragan Adzic reușind să se impună la o diferență de 13 goluri.

Handbaliștii Ploieștiului ocupă locul al 6-lea în campionat, cu o singură victorie în opt partide, iar etapa următoare vor sta. Această ”pauză” le poate prinde bine deoarece au timpul necesar să pregătească derbiul juniorilor cu aceeași Constanța.

Duelurile de la nivelul superior se văd și aici, unde Albu și coechipierii săi ocupă locul doi în ierarhie. Ei îi vor înfrunta duminică pe marinari și vor avea posibilitatea revanșei după ce în prima etapă a turului au pierdut la limită.

Ploieștenii vin după un succes categoric cu LPS Buzău. Confruntarea a avut parte şi de un moment special, băieţii organizându-i o primire deosebită colegului lor Ionuţ Mirică, venit direct de la spital pentru a-i susţine, după o operaţie de ligamente suferită recent.

Handbalul masculin municipal mai are două echipe, antrenate de Gheorghe Puia. Juniorii 2 au pierdut, oarecum surprinzător, la Olimpic Mizil, iar trupa de juniori 3, pregătită tot de Puia, a câștigat la Breaza.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co