Actualitate

Hipodromul din Ploiești ar putea purta numele lui Cristian Țopescu

Un grup de inițiativă lucrează în prezent la elaborarea unei propuneri care prevede ca Hipodromul din Ploiești să poarte numele marelui comentator sportiv Cristian Țopescu.
Odată ce va căpăta forma finală, demersul va fi înaintat apoi, spre aprobare, Consiliului Local Ploiești, for care administrează, prin Clubul Sportiv Municipal Ploiești, Hipodromul din Bariera București.
Cristian Țopescu provine dintr-o familie de practicanți ai călăriei, tatăl său, Felix, reprezentând România la Jocurile Olimpice de la Berlin, din 1936. Și celebrul comentator a practicat călăria, iar apoi, după ce a intrat în armată, a înființat două echipe, Grănicerul Oradea și Grănicerul Giurgiu, cu care a câștigat titlul de campion național.
Debutul la microfon al lui Cristian Țopescu s-a produs pe vechiul Hipodrom Băneasa din București, unde el a fost crainic, iar mai apoi, reporter radio. Cristian Țopescu este cel mai de succes comentator sportiv român din toate timpurile. El a trecut în neființă în luna mai a acestui an, lăsând în urmă o lume îndoliată.
Propunerea ca Hipodromul din Ploiești să poarte numele lui Cristian Țopescu are toate șansele să primească vot pozitiv din partea consilierilor. La Hipodromul din Ploiești se organizează spectaculoasele curse de trap și galop, care atrag, de fiecare dată, un număr impresionant de spectatori.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co