Sport

Îi preoCupa și barajul

Fotbaliștii Petrolului sunt preocupați de Cupa României și barajul de accedere în Liga a 3-a. De aceea au fost mai relaxați în partida cu Plopeniul, astfel că oaspeții au avut câteva ocazii bune rezolvate, însă, de portarul Marinică.
Dacă Sandu și coechipierii s-au lovit de talentul lui Marinică, în schimb, coechipierii săi au fructificat patru dintre ocazii. Era doar minutul 3 când Georgian Păun a pus latul la o pasă venită de la Nini Popescu. Același Nini l-a servit excelent și pe Dragoș Gheorghe care ,,a pus capul” pentru 2-0. In partea secundă, a venit rândul lui ,,Lapte” Gheorghe să-l servească pe Adi Vintilă iar Claudiu Tudor a făcut același lucru pentru Tibi Nițescu. La final, Tudor junior, in echipament complet, a fugit sa-l felicite pe tati, apoi, impreună cu colegii s-au bucurat alături de fani.
Inaintea meciului fostul junior petrolist Ciprian Copilu, acum la plopenari, a primit din partea familiei un tort aniversar, odată cu schimbarea prefixului. Iar asistentul Gabriel Brăilă a avut parte de o delegare-recompensă având în vedere că s-a retras din arbitraj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co